Voorkom te hoge afdrachten met de controle Whk!

Herbeoordelingen, en Bezwaar & Beroep

Heb je een UWV beslissing? Trek hem in twijfel!

Behaal een maximale opbrengst uit het Loonkostenvoordeel (LKV) met de hulp van VCSW. Het LKV is een tegemoetkoming voor werkgevers die werknemers in dienst nemen uit doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Er zijn in totaal vier verschillende doelgroepen, met andere voorwaarden, looptijden en hoogtes. Het LKV is in het leven geroepen om te bouwen aan een sterke werkcultuur, waarmee iedereen een gelijke kans heeft op een uitdagende werkplek. Het LKV kan maximaal oplopen tot wel 18.000 euro per werknemer!

Waarom VCSW als partner

ISO Gecertificeerd

ISO 27001 & ISO 9001

Het kan altijd nog beter!

Regelmatig nieuwe features

Beschikbaar in 5 talen

Voor alle medewerkers

Gratis support

Voor al jouw vragen

One-stop-shop

Ook kennis van Whk en SROI

No-risk status

Volledige administratie

Maximale respons

We doen er alles voor

Geen resultaat, geen factuur

Volledig no cure no pay!

Wat valt er onder onze dienstverlening?

Ondersteuning bij een beslissing van het UWV, Bezwaar & Beroep en Herbeoordelingen.
Organisaties stuiten vaak pas ná een overname op verborgen lasten.
bezwaar en beroep
Is er binnen de organisatie sprake van korte of langdurige arbeidsongeschiktheid en ontvang je hierover beslissingen van het UWV? Dan bestaat de mogelijkheid dat deze beslissingen niet correct zijn, waardoor je als organisatie onnodige hoge lasten toegerekend krijgt. Om dit te voorkomen kun je als organisatie in bezwaar en beroep gaan tegen de beslissing. VCSW neemt dit graag voor je uit handen, geheel op basis van no cure no pay!
wga
Als (ex-)werkgever ben je financieel verantwoordelijk voor jouw ziek uitgevallen (ex-)werknemers. Eerst via een loondoorbetalingsverplichting of via de Ziektewet gedurende twee jaar, daarna tien jaar voor de WGA. Deze kosten kunnen in de loop der jaren daarom flink oplopen.

Wat kan ik met VCSW Zekerheid?

Uitbesteden werkzaamheden LKV

Wij zijn specialist op het gebied van de sociale zekerheid. Voor ons is het uitvoeren van het loonkostenvoordeel corebusiness. We zijn er goed en snel in. Werkgevers besparen veel tijd door de uitvoering bij VCSW neer te leggen.

Persoonlijke dashboard

De koppeling met Loket.nl loopt op de achtergrond. Met uw persoonlijke dashboard heeft u 24/7 toegang tot alle resultaten en dossiers. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd inzien wat de verwachte opbrengsten zijn.

Hoge respons

Onze processen zijn zo ingericht dat wij volledig in uw huisstijl kunnen communiceren met nieuwe medewerkers. Afhankelijk van uw wensen kunnen we mailen, bellen of een brief versturen. Onze werkwijze zorgt voor een uitstekende respons binnen de juiste termijnen.

Optimale uitwisseling van personeelsdata, daar gaat het om bij de VCSW Datahub.

Naadloze API-koppeling met vrijwel alle salarispakketten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!