Het begon in 2011…

Wij zijn VCSW

Van kleine Haagse organisatie ontstaan in 2011, gegroeid naar een volwassen organisatie en marktleider binnen de wereld van de sociale wet- en regelgeving. Een organisatie met trouwe werknemers die al lang mee gaan en nieuwe talenten.

Ontmoet ons team!

Onze missie

Ondertussen zijn we 11 jaar verder, en hebben we nog steeds dezelfde missie: organisaties inzicht geven over de sociale wet- en regelgeving, en er zo voor zorgen dat zij geen enkel financieel voordeel mislopen.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat ons bindt?

De continue drang om het beste te halen uit de sociale wet- en regelgeving voor onze klanten, met passie en doorzettingsvermogen. Wij zetten ons elke dag in om werkgevers meer inzicht te geven in de voordelen van de sociale wet- en regelgeving. Al die complexe regels en wetswijzigingen maken het een ingewikkelde materie die onze specialisten helder in kaart brengen. Zo kan er maximaal voordeel worden behaald voor onze klanten!

Bij VCSW is geen enkele dag hetzelfde!

Werken voor een snelgroeiende organisatie

“Binnen VCSW is elke dag anders, en dat maakt het ook zo leuk! Het is een organisatie waar je je thuis voelt, en waar je je kunt ontwikkelen. Naast dat het inhoudelijk leuk werk is, hebben we ook nog eens veel leuke collega’s”