Voorkom te hoge afdrachten met de controle Whk!

Salarisadministratie

Volledige ontzorging van A tot Z.

Salarisadministratie

Salarisadministratie saai? Niet als je het aan ons vraagt! Dit is ook dé reden dat wij dit graag voor jou uit handen nemen. Zo heb jij de tijd om je te focussen op waar je goed in bent, ondernemen!

De expertise en deskundigheid van Payroll Specialisten is iets wat constant bijgespijkerd moet worden. Daarom is het fijn als je kunt vertrouwen op een deskundige partner die dit voor jouw organisatie oppakt. VCSW is graag die partner! Zo bespaar jij tijd, geef je de verantwoordelijkheid uit handen en loopt je salarisadministratie altijd op rolletjes.

Waarom de salarisadministratie uitbesteden?

  • Omdat we de salarisadministratie goed bijhouden, klopt alles administratief en is er geen gedoe achteraf
  • De ondernemer kan erop vertrouwen dat alles klopt. Een zorg minder voor hem of haar!
  • Het zijn geen onderwerpen waar de gemiddelde ondernemer warm voor loopt. Maar wij wel!

Jouw salarisadministratie door VCSW

  • Alle medewerkers krijgen beschikking over een applicatie waar gegevens kunnen worden opgehaald en ingediend, een zogenoemde Employee Self Service (ESS). Managers krijgen beschikking over een Manager Self Service (MSS). Deze applicatie is beschikbaar via een web portaal, evenals via de telefoon en/of tablet. Op deze manier kan alles worden geautomatiseerd en blijft het up-to-date.
  • Indien mogelijk koppelen we de salarisadministratie met het boekhoudpakket zodat dit proces wordt geautomatiseerd en direct op de juiste grootboekrekeningen wordt geplaatst.
  • Je haalt een kennispartij in huis en je bent direct gekoppeld met VCSW Digitaal die alle voordelen biedt binnen de Sociale zekerheid. Zo zie je direct waar een besparing of subsidie gerealiseerd kan worden!

Salarisadministratie uitbesteden? VCSW is jouw partner!

Lees in onderstaand artikel hoe wij jou kunnen ondersteunen bij de salarisadministratie en hoe we te werk gaan. Onze salarisadministrateurs staan voor jou klaar.

Wil je meer weten? Neem contact op via support@vcsw.nl of bel naar 070 260 0156.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

VCSW België

Jouw salarisadministratie uitbesteden?

Wij helpen je graag verder!