Voorkom te hoge afdrachten met de controle Whk!

Met VCSW Digitaal inzicht in de Loonkostenvoordelen

VCSW. De onmisbare schakel voor het LKV

Behaal een maximale opbrengst uit het Loonkostenvoordeel (LKV) met de hulp van VCSW. Het LKV is een tegemoetkoming voor werkgevers die werknemers in dienst nemen uit doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Er zijn in totaal vier verschillende doelgroepen, met andere voorwaarden, looptijden en hoogtes. Het LKV is in het leven geroepen om te bouwen aan een sterke werkcultuur, waarmee iedereen een gelijke kans heeft op een uitdagende werkplek. Het LKV kan maximaal oplopen tot wel 18.000 euro per werknemer!

Waarom VCSW als partner

ISO Gecertificeerd

ISO 27001 & ISO 9001

Het kan altijd nog beter!

Regelmatig nieuwe features

Beschikbaar in 5 talen

Voor alle medewerkers

Gratis support

Voor al jouw vragen

One-stop-shop

Ook kennis van Whk en SROI

No-risk status

Volledige administratie

Maximale respons

We doen er alles voor

Geen resultaat, geen factuur

Volledig no cure no pay!

Wat valt er onder onze dienstverlening?

Optimaal benutten van alle mogelijkheden binnen de sociale wet- en regelgeving. Daar gaat het om bij VCSW. Natuurlijk stopt onze dienstverlening dan ook niet bij het LKV. Voor veel relaties doen wij meer dan alleen het LKV. Zo kan ons platform ook eenvoudig worden gebruikt voor de administratie van no-riskpolissen of het in beeld brengen van de uitkomsten van een controle van de Whk-beschikking. Zo heb je altijd de zekerheid dat de sociale zekerheid in goede handen is!
Kunnen wij voor je aan de slag? Onze scholingsexperts nemen het hele administratieve proces voor je uit handen. We helpen je bij het in kaart brengen van de volledige doelgroep, het opzetten van een efficiënte administratie en het verzorgen van de administratieve ondersteuning en subsidieaanvragen.
Social Return is bedoeld om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met onze SROI-monitor brengen we automatisch bij nieuwe medewerkers de SROI status in beeld met heldere overzichten.
Profiteert jouw organisatie al optimaal van het Loonkostenvoordeel (LKV)? Het kan veel opleveren wanneer hier eens goed naar gekeken wordt. Het LKV kan namelijk oplopen tot wel €18.000 per werknemer. Hoe werkt het? We vertellen je graag meer!
no-riskpolis
De no-riskpolis is een regeling die geldt als je een werknemer met een ziekte of handicap in dienst neemt. De regeling is in het leven geroepen om de werkgever te stimuleren mensen met een arbeidsbeperking aan te nemen en hen een kans te geven op regulier werk. Vaak weten werkgevers niet dat voor deze werknemers een no-riskpolis geldt. VCSW zorgt ervoor dat je de no-riskpolis nooit onbenut laat!
Eind november of begin december ontvangt elke organisatie de Whk-beschikking. Wanneer wij beschikkingen voor onze relaties controleren vinden wij in meer dan 70% van de gevallen onjuistheden en is de beschikking te hoog vastgesteld. Door samen te werken met onze experts wordt tijd bespaard, werk je effectief samen met HR én weet je zeker dat de beschikking juist is. Upload daarom alvast jouw beschikking en wij doen een snelle check op onjuistheden.

Wat kan ik met VCSW Zekerheid?

Uitbesteden werkzaamheden LKV

Wij zijn specialist op het gebied van de sociale zekerheid. Voor ons is het uitvoeren van het loonkostenvoordeel corebusiness. We zijn er goed en snel in. Werkgevers besparen veel tijd door de uitvoering bij VCSW neer te leggen.

Persoonlijke dashboard

De koppeling met Loket.nl loopt op de achtergrond. Met uw persoonlijke dashboard heeft u 24/7 toegang tot alle resultaten en dossiers. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd inzien wat de verwachte opbrengsten zijn.

Hoge respons

Onze processen zijn zo ingericht dat wij volledig in uw huisstijl kunnen communiceren met nieuwe medewerkers. Afhankelijk van uw wensen kunnen we mailen, bellen of een brief versturen. Onze werkwijze zorgt voor een uitstekende respons binnen de juiste termijnen.

De Whk-beschikking ligt eind november/begin december op de mat. Door wie laat jij 'm controleren?

Fouten van de Belastingdienst en UWV kosten werkgevers veel geld

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!