Voorkom onnodige hoge lasten met VCSW Legal – Bezwaar en Beroep

Met VCSW Digitaal inzicht in de Loonkostenvoordelen

VCSW Zekerheid. De onmisbare schakel voor het LKV

VCSW Zekerheid is gericht op het behalen van een maximale opbrengst uit het Loonkostenvoordeel (LKV). Het LKV is een tegemoetkoming voor werkgevers die één of meer werknemers in dienst nemen uit doelgroepen die vaak lastig aan het werk komen. Zijn er regelmatig personeelsmutaties, dan kan er sprake zijn van het Loonkostenvoordeel. Lees meer in ons artikel.

Met ons state of the art platform VCSW Digitaal maken wij inzichtelijk welke werknemers er in aanmerking komen voor het LKV en zorgen voor de hele afwikkeling. VCSW heeft alle processtappen geautomatiseerd zoals het verwerken van de machtiging en het aanvraagformulier. In vrijwel alle situaties kunnen wij met een salariskoppeling zorgen voor maximale ontzorging en een efficiënt proces. Dit bespaart tijd en zorgt voor een hoge respons.

Waarom VCSW als partner

ISO Gecertificeerd

ISO 27001 & ISO 9001

Het kan altijd nog beter!

Regelmatig nieuwe features

Beschikbaar in 5 talen

Voor alle medewerkers

Gratis support

Voor al jouw vragen

One-stop-shop

Ook kennis van Whk en SROI

No-risk status

Volledige administratie

Maximale respons

We doen er alles voor

Geen resultaat, geen factuur

Volledig no cure no pay!

Wat valt er onder VCSW Zekerheid?

Optimaal benutten van alle mogelijkheden binnen de sociale wet- en regelgeving. Daar gaat het om bij VCSW. Natuurlijk stopt onze dienstverlening dan ook niet bij het LKV. Voor veel relaties voeren wij ook andere diensten uit. Zo kan ons platform ook eenvoudig worden gebruikt voor de administratie van no-riskpolissen of het in beeld brengen van de uitkomsten van een controle van de Whk-beschikking. Zo heeft u altijd de zekerheid dat de sociale zekerheid in goede handen is!
SROI
Social Return is bedoeld om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met onze SROI-monitor brengen we automatisch bij nieuwe medewerkers de SROI status in beeld met heldere overzichten.
Profiteert jouw organisatie al optimaal van het Loonkostenvoordeel (LKV)? Het kan veel opleveren wanneer hier eens goed naar gekeken wordt. Het LKV kan namelijk oplopen tot wel €18.000 per werknemer. Hoe werkt het? We vertellen je graag meer!
no-riskpolis
De no-riskpolis is een regeling die geldt als je een werknemer met een ziekte of handicap in dienst neemt. De regeling is in het leven geroepen om de werkgever te stimuleren mensen met een arbeidsbeperking aan te nemen en hen een kans te geven op regulier werk. Vaak weten werkgevers niet dat voor deze werknemers een no-riskpolis geldt. VCSW zorgt ervoor dat je de no-riskpolis nooit onbenut laat!
whk-beschikking
Aan het einde van ieder jaar ontvang je als werkgever de beschikking gedifferentieerde premie Werkhervattingskas (Whk) van de Belastingdienst. De Whk-beschikking geeft het percentage aan dat jaarlijks door de Belastingdienst wordt berekend en afgegeven, en dient de werkgever het daaropvolgende boekjaar af te dragen. Maar klopt dit bedrag wel?

Wat kan ik met VCSW Zekerheid?

Uitbesteden werkzaamheden LKV

Wij zijn specialist op het gebied van de sociale zekerheid. Voor ons is het uitvoeren van het loonkostenvoordeel corebusiness. We zijn er goed en snel in. Werkgevers besparen veel tijd door de uitvoering bij VCSW neer te leggen.

Persoonlijke dashboard

De koppeling met Loket.nl loopt op de achtergrond. Met uw persoonlijke dashboard heeft u 24/7 toegang tot alle resultaten en dossiers. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd inzien wat de verwachte opbrengsten zijn.

Hoge respons

Onze processen zijn zo ingericht dat wij volledig in uw huisstijl kunnen communiceren met nieuwe medewerkers. Afhankelijk van uw wensen kunnen we mailen, bellen of een brief versturen. Onze werkwijze zorgt voor een uitstekende respons binnen de juiste termijnen.

Wij zetten ons in zodat jij maximaal voordeel behaalt!

Wat kan VCSW voor jou betekenen?
Verleden

VCSW Analyse

Besparingsonderzoek gericht op de afgelopen 5 jaar, waaronder de controle op de Werkhervattingskas (Whk).
Heden & Toekomst

VCSW Zekerheid

Optimaal benutten van alle mogelijkheden binnen de sociale wet- en regelgeving, waaronder het juist toepassen van de Loonkostenvoordelen (LKV).
Heden & Verleden

VCSW Legal

Ondersteuning bij een beslissing van het UWV, bezwaar en beroep en herbeoordelingen.
Heden & Toekomst

VCSW Pay the Salary

Volledige ontzorging op het gebied van salarisadministratie.

De Whk-beschikking 2023 ligt weer op de mat. Door wie laat jij 'm controleren?

Fouten van de Belastingdienst en UWV kosten werkgevers veel geld