Voorkom te hoge afdrachten met de controle Whk!

Controle van de Whk-beschikking tot 5 jaar terug

Kosten besparen begint met VCSW

Behaal een maximale opbrengst uit het Loonkostenvoordeel (LKV) met de hulp van VCSW. Het LKV is een tegemoetkoming voor werkgevers die werknemers in dienst nemen uit doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Er zijn in totaal vier verschillende doelgroepen, met andere voorwaarden, looptijden en hoogtes. Het LKV is in het leven geroepen om te bouwen aan een sterke werkcultuur, waarmee iedereen een gelijke kans heeft op een uitdagende werkplek. Het LKV kan maximaal oplopen tot wel 18.000 euro per werknemer!

Waarom VCSW als partner

ISO Gecertificeerd

ISO 27001 & ISO 9001

Het kan altijd nog beter!

Regelmatig nieuwe features

Beschikbaar in 5 talen

Voor alle medewerkers

Gratis support

Voor al jouw vragen

One-stop-shop

Ook kennis van Whk en SROI

No-risk status

Volledige administratie

Maximale respons

We doen er alles voor

Geen resultaat, geen factuur

Volledig no cure no pay!

Wat valt er onder onze dienstverlening?

Besparingsonderzoek gericht op de afgelopen 5 jaar, waaronder de controle op de Werkhervattingskas (Whk).
Kunnen wij voor je aan de slag? Onze scholingsexperts nemen het hele administratieve proces voor je uit handen. We helpen je bij het in kaart brengen van de volledige doelgroep, het opzetten van een efficiënte administratie en het verzorgen van de administratieve ondersteuning en subsidieaanvragen.
Eind november of begin december ontvangt elke organisatie de Whk-beschikking. Wanneer wij beschikkingen voor onze relaties controleren vinden wij in meer dan 70% van de gevallen onjuistheden en is de beschikking te hoog vastgesteld. Door samen te werken met onze experts wordt tijd bespaard, werk je effectief samen met HR én weet je zeker dat de beschikking juist is. Upload daarom alvast jouw beschikking en wij doen een snelle check op onjuistheden.
wga
Als (ex-)werkgever ben je financieel verantwoordelijk voor jouw ziek uitgevallen (ex-)werknemers. Eerst via een loondoorbetalingsverplichting of via de Ziektewet gedurende twee jaar, daarna tien jaar voor de WGA. Deze kosten kunnen in de loop der jaren daarom flink oplopen.
Vanaf 1 januari 2020 gelden twee WW-premies: een lage WW-premie voor vaste arbeidsovereenkomsten met onbepaalde tijd en een hoge WW-premie voor flexibele arbeidsovereenkomsten. Het verschil tussen de twee premies is maar liefst 5 procent. Door middel van ons platform VCSW Digitaal maken wij inzichtelijk voor welke werknemers welk percentage is aangehouden in de premieafdracht WW. Tijdens de WW-check kijken wij of er per werknemer te veel of juist te weinig is afgedragen.

Wat kan ik met VCSW Zekerheid?

Uitbesteden werkzaamheden LKV

Wij zijn specialist op het gebied van de sociale zekerheid. Voor ons is het uitvoeren van het loonkostenvoordeel corebusiness. We zijn er goed en snel in. Werkgevers besparen veel tijd door de uitvoering bij VCSW neer te leggen.

Persoonlijke dashboard

De koppeling met Loket.nl loopt op de achtergrond. Met uw persoonlijke dashboard heeft u 24/7 toegang tot alle resultaten en dossiers. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd inzien wat de verwachte opbrengsten zijn.

Hoge respons

Onze processen zijn zo ingericht dat wij volledig in uw huisstijl kunnen communiceren met nieuwe medewerkers. Afhankelijk van uw wensen kunnen we mailen, bellen of een brief versturen. Onze werkwijze zorgt voor een uitstekende respons binnen de juiste termijnen.

De Whk-beschikking 2024 ligt weer op de mat. Door wie laat jij 'm controleren?

Fouten van de Belastingdienst en UWV kosten werkgevers veel geld

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!