Zorg ervoor dat je optimaal profiteert van het Loonkostenvoordeel!

Loonkostenvoordeel (LKV)

Minimale inspanningen, maximale opbrengsten. Voorkom misgelopen loonkostenvoordelen!

Wat is het Loonkostenvoordeel?

Het Loonkostenvoordeel (LKV) is een tegemoetkoming voor werkgevers die werknemers aannemen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn in totaal vier doelgroepen die in aanmerkingen komen voor het LKV:

  • Oudere werknemers met een uitkering (LKV maximaal 6.000 euro per jaar, maximaal drie jaar);
  • Arbeidsgehandicapten (LKV maximaal 6.000 euro per jaar, maximaal drie jaar);
  • Het herplaatsen van arbeidsgehandicapten (LKV maximaal 6.000 euro per jaar, maximaal één jaar);
  • Medewerkers binnen de doelgroep ‘banenafspraak’ (LKV maximaal 2.000 euro per jaar, maximaal drie jaar).

Inzichtelijk maken van het Loonkostenvoordeel

Minimale inspanningen, maximale opbrengsten. VCSW brengt Loonkostenvoordelen (LKV) automatisch in beeld en zorgt ervoor dat werkgevers optimaal profiteren van de sociale zekerheid. Nieuwe medewerkers worden automatisch gecontroleerd en ontvangen indien nodig een aanvullende vragenlijst. Door middel van drie vragen achterhaalt VCSW of er recht is op het LKV. Is er recht op het LKV? Dan vragen wij de werknemer om digitaal een machtiging te tekenen en verzorgen wij de benodigde onderbouwing.

VCSW zorgt hiermee voor een uitzonderlijk gebruiksgemak. Met ons platform VCSW Digitaal maken wij inzichtelijk welke werknemers in aanmerking komen voor het LKV. Dit doen wij door middel van een API-koppeling met het salarispakket. Nadat de koppeling tot stand is gebracht loopt het proces geheel automatisch en heeft de werkgever geen omkijken meer. Werkgevers krijgen toegang tot ons state of the art platform VCSW Digitaal waar zij alle dossiers, voortgang en resultaten kunnen inzien. VCSW werkt op basis van no cure, no pay.

Zorg ervoor dat jij het Loonkostenvoordeel nooit meer mist voor jouw werknemers door de hulp van VCSW! Interesse? Neem dan contact met ons op!