VCSW. Een bedrijf vól energie!

Werken bij VCSW betekent samen bouwen aan een snelgroeiende onderneming. Binnen VCSW werken we nauw samen tussen alle afdelingen, zo zorgen we samen voor het beste resultaat!

Naast de ontwikkeling op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, vinden we ontspanning ook enorm belangrijk. Daarom hebben we wekelijks een vaste masseur op kantoor en zorgen we voor gezellige borrels en uitjes!

Sollicitatieproces – kom VCSW versterken!

In 5 stappen naar je nieuwe baan

Ontvangen sollicitatie

Wij ontvangen jouw sollicitatie, mailtje of kennismakingsformulier

Ontvangen bevestiging

Jij ontvangt een bevestiging per mail en wij bellen je zo snel mogelijk

Telefoon gesprek

Eerste telefonische gesprek over jouw interesses, je achtergrond en de functie

Online kennismaking

We maken online kennis met elkaar, klikt het? Dan nodigen we je uit op kantoor

Contract tekenen

Uitnodiging op kantoor, is het een match? Dan kan het contract getekend worden!

Kom ons Commerciële team versterken!

Ben jij op zoek naar een baan in Marketing of Sales?
Sales en marketing

Sales Support medewerker

Ben jij gedreven en wil jij je ontwikkelen binnen de zakelijke dienstverlening? Als Sales Support medewerker ben jij dé linkerhand voor ons team van Accountmanagers.
Sales en marketing

Senior Accountmanager

Een functie waarin jij verantwoordelijk bent voor het verder uitbouwen van de VCSW klantenportefeuille met (grote) relaties, het managen van partners alsmede het bouwen aan nieuwe partnerships. Je werkt actief samen met de collega’s van marketing en inside sales.
Development

Open sollicitatie

Op zoek naar een baan binnen VCSW, maar sluiten de huidige vacatures niet aan bij jouw wensen? Geen probleem! We staan altijd open voor nieuw talent.

Kom ons Operations team versterken!

Ben jij de consultant die wij zoeken?
Operations

Salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar een ervaren salarisadministrateur die de salaris- en uitkeringsadministratie voor onze klanten tot in de puntjes verzorgd. Je bent samen aanspreekpunt voor onze klanten, medewerkers van klanten en voor collega’s van andere afdelingen binnen VCSW.
Development

Open sollicitatie

Op zoek naar een baan binnen VCSW, maar sluiten de huidige vacatures niet aan bij jouw wensen? Geen probleem! We staan altijd open voor nieuw talent.

Kom ons Development team versterken!

Heb jij de IT skills die wij niet willen missen?
Development

Client Succes Specialist Datahub

Wij zijn op zoek naar een Client Succes Datahub. Een nieuwe functie in onze organisatie. In deze functie zorg jij ervoor dat de klant een succesvolle “client succes experience” ervaren. Met andere woorden, jij zorgt ervoor dat de klant een succesvolle onboarding ervaart met ons nieuwe product/dienstverlening “De Datahub”.
Development

Fullstack Developer at VCSW

Innovation excites you, which is just what we are looking for. You like to be challenged, enjoy solving puzzles, and like to find solutions for problems, which you work out in our platform.
Development

Open sollicitatie

Op zoek naar een baan binnen VCSW, maar sluiten de huidige vacatures niet aan bij jouw wensen? Geen probleem! We staan altijd open voor nieuw talent.

Privacyverklaring sollicitanten

Door het sollicitatieformulier te versturen, ga je ermee akkoord dat wij de persoonsgegevens die staan in jouw motivatiebrief, CV en sollicitatieformulier verwerken. Wij gaan uiterst voorzichtig om met deze persoonsgegevens en zorgen ervoor dat deze te allen tijde verwerkt worden in overeenstemming met de (privacy)wet- en regelgeving.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de sollicitatieprocedure en zijn binnen onze organisatie alleen toegankelijk voor de personen die er toegang toe moeten hebben vanwege hun functie of betrokkenheid bij de sollicitatieprocedure. Gegevens worden niet gedeeld aan derden, tenzij wij hiertoe verplicht zijn op grond van de wet.

Wil jij persoonlijke informatie die je verstrekt hebt tijdens de sollicitatieprocedure inzien, aanpassen of laten verwijderen? Stuur dan een email naar solliciteren@vcsw.nl

Kom jij binnenkort ons team versterken?

Bekijk onze vacatures.

Onze collega's

Maak kennis met het team van VCSW!
Dennis Verduin
Chief Executive Officer (CEO)
Bas van der Tuyn
Chief Commercial Officer (CCO)
Fanny Broekhuizen
HR manager
Thijs de Vries
Manager Finance en Risk
Rob van Min
Manager Operations
Jeffrey van der Molen
Consultant
Martijn de Vette
Technical Support
Robert Schreuders
Key Accountmanager
Marloes Walta – van den Berg
Accountmanager
Joey de Klerk
Client Relations Manager
Errol Tjon Sien Fat
Customer Excellence Support
LinkedIn
Nathania Norden
Customer Exellence Specialist

Kom bij ons prachtige team werken!

Word jij onze nieuwe collega?

Maak jij VCSW nog een beetje mooier? Samen zijn wij het mens achter de financiële dienstverlening. Je komt terecht in een warm team waar veel gelachen wordt. Ben je een doorgewinterde professional of toe aan je eerste ervaringen? Wij leren jou graag kennen!

Fanny Broekhuizen

HR-Manager VCSW