VCSW. Een bedrijf vól energie!

Werken bij VCSW betekent samen bouwen aan een snelgroeiende onderneming. Binnen VCSW werken we nauw samen tussen alle afdelingen, zo zorgen we samen voor het beste resultaat!

Naast de ontwikkeling op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, vinden we ontspanning ook enorm belangrijk. Daarom bepalen onze collega’s zelf hoeveel vrije dagen zij opnemen, hebben we wekelijks een vaste masseur op kantoor en zorgen we voor gezellige borrels en uitjes!

Sollicitatieproces – kom VCSW versterken!

In 5 stappen naar je nieuwe baan

Ontvangen sollicitatie

Wij ontvangen jouw sollicitatie, mailtje of kennismakingsformulier

Ontvangen bevestiging

Jij ontvangt een bevestiging per mail en wij bellen je zo snel mogelijk

Telefoon gesprek

Eerste telefonische gesprek over jouw interesses, je achtergrond en de functie

Online kennismaking

We maken online kennis met elkaar, klikt het? Dan nodigen we je uit op kantoor

Contract tekenen

Uitnodiging op kantoor, is het een match? Dan kan het contract getekend worden!

Kom ons Commerciële team versterken!

Ben jij op zoek naar een baan in Marketing of Sales?
Sales en marketing

Open sollicitatie

Op zoek naar een baan binnen VCSW, maar sluiten de huidige vacatures niet aan bij jouw wensen? Geen probleem! We staan altijd open voor nieuw talent.

Kom ons Operations team versterken!

Ben jij de consultant die wij zoeken?
Operations

Salarisadministrateur

Je bent samen met je salarisadministratie collega’s aanspreekpunt voor het team van salarisadministratie en voor collega’s van andere afdelingen en onderdelen binnen VCSW en voor klanten en medewerkers van klanten, zowel telefonisch als per e-mail.
Operations

Senior Salarisadministrateur

Haal jij voldoening en plezier uit het foutloos verzorgen van de salarisadministratie en vind je het een missie om de andere collega salarisadministrateurs zodanig te begeleiden dat zij groeien in hun persoonlijke ontwikkeling? Kom dan werken bij VCSW!
Operations

Allround Consultant Sociale Wet- en Regelgeving België

VCSW is voor onze locatie in België op zoek naar een ervaren Accountmanager in België met kennis- en of ervaring met de financiële dienstverlening.

Kom ons Development team versterken!

Heb jij de IT skills die wij niet willen missen?
Development

Senior Developer at VCSW?

Innovation excites you, which is just what we are looking for. You like to be challenged, enjoy solving puzzles, and like to find solutions for problems, which you work out in our platform.
Development

Senior Fullstack Developer België

VCSW is voor onze locatie in België op zoek naar een Senior Fullstack Developer in België met ruime kennis als Fullstack Developer. Wij zoeken een collega met ruim 5 jaar ervaring in software development, in verschillende programmeertalen, zoals Laravel.

Privacyverklaring sollicitanten

Door het sollicitatieformulier te versturen, ga je ermee akkoord dat wij de persoonsgegevens die staan in jouw motivatiebrief, CV en sollicitatieformulier verwerken. Wij gaan uiterst voorzichtig om met deze persoonsgegevens en zorgen ervoor dat deze te allen tijde verwerkt worden in overeenstemming met de (privacy)wet- en regelgeving.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de sollicitatieprocedure en zijn binnen onze organisatie alleen toegankelijk voor de personen die er toegang toe moeten hebben vanwege hun functie of betrokkenheid bij de sollicitatieprocedure. Gegevens worden niet gedeeld aan derden, tenzij wij hiertoe verplicht zijn op grond van de wet.

Wil jij persoonlijke informatie die je verstrekt hebt tijdens de sollicitatieprocedure inzien, aanpassen of laten verwijderen? Stuur dan een email naar solliciteren@vcsw.nl

Kom jij binnenkort ons team versterken?

Bekijk onze vacatures.

Onze collega's

Maak kennis met het team van VCSW!
Dennis Verduin
Chief Executive Officer (CEO)
Floor van Eelen
Chief Operations Officer (COO)
Bas van der Tuyn
Chief Commercial Officer (CCO)
Fanny Broekhuizen
HR manager
Thijs de Vries
Manager Finance en Risk
Jennifer Bedoya Sanchez
Product Owner
Rob van Min
Teamlead Operations
Marloes Homan
Juridisch Adviseur
Jeffrey van der Molen
Consultant Whk
Danielle van Adrichem
Customer Excellence Specialist
Jakob Buis
Head of Development
Walter Wiesnekker
Developer

Kom bij ons prachtige team werken!

Word jij onze nieuwe collega?

Maak jij VCSW nog een beetje mooier? Samen zijn wij het mens achter de financiële dienstverlening. Je komt terecht in een warm team waar veel gelachen wordt. Ben je een doorgewinterde professional of toe aan je eerste ervaringen? Wij leren jou graag kennen!

Fanny Broekhuizen

HR-Manager VCSW