Voorkom te hoge afdrachten met de controle Whk!

HR & Juridisch advies

Op zoek naar een HR adviseur?

HR & Juridisch advies

Een goed HR beleid is belangrijk om als organisatie te kunnen excelleren. Niet alleen voor grote organisaties, maar juíst ook voor kleinere organisaties. Toch komt het nog vaak voor dat HR er ‘even’ wordt bijgedaan. Volgens VCSW een gemiste kans, want hierdoor kan een organisatie nooit optimaal presteren, excelleren én zijn er grote risico’s die hoge kosten met zich meebrengen!

Daarom ondersteunt en adviseert VCSW kleine en middelgrote werkgevers bij het in dienst hebben van personeel, met als doel: optimale inzet van medewerkers, ervoor zorgen dat klanten voldoen aan alle personele wet- en regelgeving en beheersing van personele kosten. Onze dienstverlening HR & Juridsch advies is speciaal ontwikkeld voor organisaties zonder vaste HR adviseur.

Voor alle personele, arbeidsrechtelijke en sociaalzekerheidsrechtelijke vraagstukken waar de organisatie tegenaan loopt kun je bij ons terecht. Van het checken van arbeidsovereenkomsten, het opstellen van vaststellingsovereenkomsten tot complexere organisatorische en strategische vraagstukken.

Voor wie is HR & Juridisch advies (vaak) interessant?

  • Organisaties tussen de 5-75 medewerkers
  • Organisaties waarbij er geen eigen HR Afdeling inhouse is
  • HR ligt bij de directie, de financiële afdeling of de Office Manager
  • Internationale organisaties met hoofdkantoor in het buitenland

Waarom HR vraagstukken uitbesteden aan VCSW?

  • Op flexibele basis de beschikking over een ervaren HR Business Partner met kennis van de belangrijkste HR-processen.
  • Alleen betalen voor de kennis en kunde waar behoefte aan is.
  • Altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.
  • Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van sociaalzekerheidsrechtelijke en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

VCSW inschakelen voor jouw HR vraagstukken? Neem contact met ons op, en we gaan kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer weten over onze dienstverlening?

We helpen je graag verder!