Voorkom te hoge afdrachten met de controle Whk!

14 november 2022

VCSW opent kantoor in België!

Den Haag, 14 november 2022 – VCSW, specialist en partner binnen de sociale wet- en regelgeving breidt uit naar België. Dat is vandaag bekend gemaakt. Het Nederlandse bedrijf, ziet door verschillende samenwerkingsverbanden ook de groeiende behoefte naar de dienstverleningen van VCSW in België. Met de opening van de locatie in België (Antwerpen) wil VCSW verder vorm gaan geven aan de nieuwe fase waarin de organisatie is terechtgekomen.

“Het uitbreiden van onze dienstverlening naar België is een volgende stap in de ontwikkeling van VCSW”, vertelt Dennis Verduin (oprichter en CEO). “Het innovatieve karakter van VCSW heeft ons in Nederland marktleider gemaakt, dit geeft mij dan ook het vertrouwen dat we in België succesvol gaan worden. We hebben de afgelopen periode onderzoek gedaan en gesprekken gevoerd met verschillende Belgische ondernemers. Het doel is dan ook om in België klanten en verzekeraars te helpen met besparingen, optimalisaties en innovatieve oplossingen. Ik zie er naar uit!”

Creatie van klantwaarde

Bas van der Tuyn (CCO) en tevens verantwoordelijk voor het team in België ziet veel mogelijkheden. Van der Tuyn vertelt: “De ervaring die wij hebben opgedaan in Nederland is van grote waarde voor een succesvolle groei van de organisatie in België. Het gaat dan om de samenwerking met sterke partners, het gebruik van state-of-the-art technologie en het DNA van de organisatie, dat is gericht op het creëren van klantwaarde. Hoewel de sociale zekerheid in België anders is ingericht dan in Nederland, zijn er gelukkig ook veel overeenkomsten.”

Niet alleen opent VCSW een fysieke locatie in Antwerpen. Vanaf 1 november is ook de eerste Belgische medewerker in dienst van de organisatie. Alex Deneef (Business Development manager België), gaat samen met Bas van der Tuyn de dienstverlening in België opzetten.

Over VCSW

De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil. VCSW zet zich daarom elke dag in om haar klanten meer inzicht te geven in de voordelen en de mogelijkheden hierin. VCSW biedt met haar diensten op een continue basis inzichten in wat er binnen organisaties speelt op het gebied van de sociale wet- en regelgeving. VCSW ondersteunt, analyseert, controleert en geeft inzicht in heden, verleden en toekomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leigh Doorman – van der Poorten, Marketing & Communicatie Specialist (vanderpoorten@vcsw.nl).

Wij vertellen je meer in onze Blogs

De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil.

SROI
Commentaar Miljoenennota 2024
september 20, 2023

Miljoenennota 2024

de goudse verzekering
Leigh Doorman - van der Poorten
augustus 7, 2023

De Goudse Verzekeringen en VCSW zetten een digitale stap voorwaarts

Persbericht
banenafspraak
Daniëlle de Leeuw
mei 2, 2023

Doelgroep Banenafspraak en Scholingsbelemmerden

Loonkostenvoordeel (LKV)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!