Voorkom te hoge afdrachten met de controle Whk!

7 augustus 2023

De Goudse Verzekeringen en VCSW zetten een digitale stap voorwaarts

Gouda, 7 augustus 2023 – De Goudse Verzekeringen en VCSW gaan een samenwerking aan voor de VCSW Datahub, dat maakten beide partijen onlangs bekend. De samenwerking zorgt voor een betrouwbare oplossing voor het binnenhalen van werknemersgegevens met salarispakketkoppelingen. Een belangrijke ontwikkeling voor beide partijen en een mooie toevoeging voor De Goudse Verzekeringen die de komende maanden duizenden van hun klanten gaan aansluiten.

Maximaal gebruiksgemak

De VCSW Datahub haalt dagelijks informatie binnen uit salarispakketten, ordent deze en zorgt voor een distributie naar de administratieve systemen van verzekeraars, intermediairs en pensioenuitvoerders. Zij kunnen de data vervolgens gebruiken als basis voor het administreren van mutaties, naverrekeningen of benchmarking. Een oplossing die zorgt voor een optimale inregeling en maximaal gebruiksgemak. “Naast evidente voordelen voor De Goudse Verzekeringen, gaan de klanten verschil merken in minder handelingen en een vlotte uitwisseling van informatie”, vertelt Bas van der Tuyn CCO van VCSW.

Betrouwbare uitwisseling van data

Van der Tuyn vervolgt: “De Datahub is gebouwd vanuit de visie dat uitwisseling van data eenvoudig, betrouwbaar en veilig moet zijn, ook wanneer het gaat om gevoelige informatie zoals salarissen, arbeidsongeschiktheid of pensioen. We zijn dan ook trots dat De Goudse heeft gekozen voor onze oplossing. De VCSW Datahub zorgt voor een geautomatiseerde en snelle toegang en daarbij volledige ondersteuning voor de eindklant.”

Meerwaarde voor de klanten van de Goudse Verzekeringen

Marcel Moons, lid van het Bestuur van De Goudse Verzekeringen geeft aan: “Salarispakketkoppelingen zijn een grote wens van de intermediairs waarmee wij dagelijks samenwerken. We zien de VCSW Datahub als een meerwaarde voor de klanten van De Goudse Verzekeringen en verwachten dat het gebruiksgemak in de toekomst voor meer tevredenheid gaat zorgen.” De teams van VCSW en De Goudse Verzekeringen hebben intensief samengewerkt om deze lancering tot stand te brengen, en staan klaar om dit jaar nog enkele duizenden klanten aan te sluiten binnen de online omgeving.

-einde-

Wij vertellen je meer in onze Blogs

De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil.

SROI
Commentaar Miljoenennota 2024
september 20, 2023

Miljoenennota 2024

banenafspraak
Daniëlle de Leeuw
mei 2, 2023

Doelgroep Banenafspraak en Scholingsbelemmerden

Loonkostenvoordeel (LKV)
doelgroepverklaring lkv
Daniëlle de Leeuw
april 4, 2023

Wat is een doelgroepverklaring LKV?

Loonkostenvoordeel (LKV)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!