Voorkom te hoge afdrachten met de controle Whk!

17 maart 2023

VCSW is voor ons geen opdrachtnemer, maar een partner!

YoungCapital was op zoek naar een adviseur die zij konden inzetten als sanity check voor hun processen rondom de premies voor de Werkhervattingskas (Whk), uiteindelijk zijn ze hiervoor bij VCSW terecht gekomen.

Wat heeft onze dienstverlening YoungCapital opgeleverd?
De puntjes op de i. We hebben in het bedrijf verschillende werknemers met kennis van zaken, maar zijn dagelijks voornamelijk operationeel bezig en zien alleen de situaties binnen ons eigen bedrijf. Met VCSW hebben we brede ervaring en specifieke expertise tot onze beschikking. Naast enkele bescheiden besparingen heeft het ons vooral inzicht en bevestiging opgeleverd van de maturiteit van onze processen.

Hoe heb je de samenwerking met VCSW ervaren?
De kennis van VCSW is van hoog niveau. Het was heel fijn om samen in de dossiers te duiken en te zien waar er nog ruimte was voor verbetering in onze processen. De collega’s hadden telkens het gevoel dat we werkten aan een gezamenlijke doelstelling.

Wat vond je het meest waardevol aan de dienstverlening?
De mogelijkheid om te leren van VCSW en de tijd en ruimte die er is voor uitleg.

Zou je de dienstverlening aanbevelen aan andere organisaties?
De voornaamste afweging om met VCSW te werken is de persoonlijke en op de voorkeuren van YoungCapital afgepaste dienstverlening. We krijgen als bedrijf veel suggesties voor samenwerkingen rondom dit onderwerp. Vaak blijkt na doorvragen dat er een eenzijdig one-size-fits-all bedrijfsmodel achter. De persoonlijke benadering van VCSW en de bereidheid dit op de wensen van YoungCapital af te stemmen, maken VCSW tot een partner in plaats van een opdrachtnemer.

Heb je nog getwijfeld in het begin? Waarom heb je besloten om toch voor VCSW te gaan?
Bij de eerste contacten was ik wat terughoudend vanwege de ervaringen met suggesties van andere organisaties. Na het maatwerk voorstel heb ik besloten om in zee te gaan met VCSW en dat is tot op heden erg goed bevallen.

Heb je nog tips, op- en/of aanmerkingen voor ons?
Wat VCSW in onze ogen sterk maakt is dat het bereid is maatwerk te leveren en dat is een onderscheidende factor in de markt. Verlies dat nooit uit het oog.

Remco Bosgra – Director Tax & Sociale Zekerheid – YoungCapital

Over YoungCapital

Recruitmentspecialist YoungCapital brengt jongeren en werkgevers samen via een (bij)baan, traineeship of opleiding, zodat zij samen kunnen groeien.

Jongeren en werkgevers kunnen veel van elkaar leren: werkgevers hebben de ervaring en vakkennis, jongeren stellen de verfrissende vragen. Zij zitten nog niet vastgeroest in patronen en zijn daarmee onmisbaar voor vernieuwing en groei. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar en sterke groeicijfers, is YoungCapital zelf het levende bewijs van de impact die jongeren kunnen maken!

Meer weten?

Benieuwd wat VCSW voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, telefonisch via 070 – 26 00 156 of stuur ons een mail op info@vcsw.nl.

Wij vertellen je meer in onze Blogs

De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil.

SROI
Commentaar Miljoenennota 2024
september 20, 2023

Miljoenennota 2024

de goudse verzekering
Leigh Doorman - van der Poorten
augustus 7, 2023

De Goudse Verzekeringen en VCSW zetten een digitale stap voorwaarts

Persbericht
banenafspraak
Daniëlle de Leeuw
mei 2, 2023

Doelgroep Banenafspraak en Scholingsbelemmerden

Loonkostenvoordeel (LKV)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!