De zorg is altijd in beweging!

VCSW, dé sociale zekerheidsspecialist voor de zorgsector

VCSW heeft ervaring in alle zorgsectoren met aansprekende referenties binnen ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, GGZ en verpleging- en verzorging (VVT).

zekerheidsspecialist

De zorgsector is bij uitstek een sector die altijd in beweging is. Nieuwe technologieën in de gezondheidszorg dragen bij aan een betere gezondheid. We worden steeds ouder en er staat al tijden veel druk om de bezetting in de zorg. VCSW heeft ervaring in alle zorgsectoren met aansprekende referenties binnen ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, GGZ en verpleging- en verzorging (VVT).

Ook de wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil. Bij VCSW zetten we ons daarom elke dag in om onze klanten meer inzicht te geven in de voordelen en de mogelijkheden hierin. Met onze brede dienstverlening valt er altijd wel een besparing te realiseren of zijn processen te optimaliseren, denk bijvoorbeeld aan:

Om binding met de zorgsector te houden is VCSW kennispartner van Fizi, de vereniging van financials in de zorg.

Uniek voor onze dienstverlening is dat wij vrijwel alle processen inzichtelijk maken met het platform VCSW Digitaal, daarmee bieden wij op een continue basis inzicht in wat er binnen organisaties speelt op het gebied van sociale wet- en regelgeving.

Graag legt VCSW in een persoonlijke gesprek of Teamsmeeting uit wat wij voor jouw zorginstelling kunnen betekenen. Onze sectorspecialist Bas van der Tuyn (06 – 51630943) helpt je graag verder of maak direct een persoonlijke afspraak met VCSW.