Voorkom te hoge afdrachten met de controle Whk!

7 februari 2021

Integratie VCSW Digitaal en NMBRS

VCSW heeft vanuit de klantbehoefte mogen constateren dat er nergens in Nederland een oplossing bestaat voor een directe, continue controle, op de sociale afdrachten binnen de salarisadministratie. Door samen te werken met NMBRS wordt dit mogelijk

Over de integratie

De oplossing heet: VCSW Digitaal. Door de koppeling met NMBRS heeft VCSW de unieke mogelijkheid om geautomatiseerd alle bestaande regelingen op het gebied van de sociale wetgeving te controleren. Waar bij andere aanbieders de loonkosten- en lage inkomensvoordelen met de hand gecontroleerd moet worden zorgt VCSW Digitaal voor een uitzonderlijk gebruikersgemak. Alle medewerkers die staan ingevoerd in het salarispakket van NMBRS zullen worden geanalyseerd om de financiële voordelen die de sociale wetgeving biedt te benutten. Naast het financiële voordeel krijgt u tevens te beschikking over;

  • Real life dashboard
  • Optimale benutting Loonkostenvoordeel (LKV)
  • LIV-monitor (sturing Lage Inkomensvoordeel)
  • Volledig AVG-proof

VCSW Digitaal is de enige aanbieder in Nederland die de sociale wetgeving daadwerkelijk makkelijk en begrijpelijk maakt. Sterker nog, u kunt zorgeloos uw werk uitvoeren omdat wij achter de schermen de zogeheten “problemen” preventief oplossen.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

De API token zal door een van onze collega’s worden geregistreerd in VCSW Digitaal waardoor de koppeling tot stand komt en data geïmporteerd kan worden door onze consultants.

NMBRS

De werkzaamheden worden volledig door VCSW uitgevoerd. Bij het importeren wordt gekozen voor een entiteit en periode waarvan de gegevens geïmporteerd dienen te worden. Vervolgens is een overzicht zichtbaar van de werknemers en bijbehorende data die klaar staan voor goedkeuring.

NMBRS

Na goedkeuring is de werknemer en bijbehorende data overgenomen in VCSW Digitaal. De consultants kunnen vervolgens de dienstverlening uitvoeren.

NMBRS

De integratie wordt gerealiseerd en beheerd door VCSW. Mocht je meer informatie willen over hoe de koppeling met VCSW Digitaal te realiseren is, of mocht je andere vragen over deze koppeling hebben dan kun je contact opnemen met VCSW via info@vcsw.nl of 070 – 20 45 000.

Wij vertellen je meer in onze Blogs

De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil.

SROI
Commentaar Miljoenennota 2024
september 20, 2023

Miljoenennota 2024

de goudse verzekering
Leigh Doorman - van der Poorten
augustus 7, 2023

De Goudse Verzekeringen en VCSW zetten een digitale stap voorwaarts

Persbericht
banenafspraak
Daniëlle de Leeuw
mei 2, 2023

Doelgroep Banenafspraak en Scholingsbelemmerden

Loonkostenvoordeel (LKV)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!