Minimale inspanningen, maximale opbrengsten. 

LKV gemak met Loket.nl

VCSW brengt Loonkostenvoordelen (LKV) automatisch in beeld en zorgt ervoor dat werkgevers optimaal profiteren van de sociale zekerheid. Door de koppeling met Loket.nl worden alle termijnen gehaald en is het dossier compleet. VCSW zorgt hiermee voor een uitzonderlijk gebruiksgemak.

VCSW voert maandelijks een analyse uit om zo mogelijk te veel betaalde bedragen namens opdrachtgever terug te vorderen bij de Belastingdienst en/of UWV.


Over de overeenkomst
De dienstverlening wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar en wordt daarna stilzwijgend verlengd. VCSW werkt op basis van een no cure no pay tarief. Er worden geen extra kosten voor de koppeling in rekening gebracht.

Op iedere overeenkomst zijn de Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden van VCSW van toepassing. De Algemene Voorwaarden bevat ook de verwerkersovereenkomst. De documenten zijn hier te lezen. 

Direct aan de slag
Het realiseren van de koppeling kost u slechts enkele minuten. Plan uw persoonlijke afspraak met VCSW om de koppeling tot stand te brengen of als u meer informatie wenst.

VCSW-tjiez_26

Daarom VCSW als partner voor de loonkostenvoordelen:

ISO Gecertificeerd

ISO 27001 & ISO 9001

Het kan altijd nog beter!

Regelmatig nieuwe features

Beschikbaar in 5 talen

Voor alle medewerkers

Gratis support

Voor al jouw vragen

One-stop-shop

Ook kennis van de Whk, SROI en andere regelingen

No-risk status

Volledige administratie

Maximale respons

We doen er alles voor

Geen resultaat, geen factuur

Volledig no cure, no pay!

Voordelen koppeling Loket.nl

Werk efficiënt

Voorkom dubbele invoer van gegevens en fouten. De koppeling met Loket.nl is geoptimaliseerd.

Proces start automatisch

Wij controleren dagelijks op nieuwe medewerkers en starten het proces geheel automatisch op.

Houd tijd over

De tijd die u bespaart kunt u besteden aan andere zaken.

Documenten op één plek

VCSW bewaart alle documenten op één plek. Zo heeft u altijd een compleet dossier.

Dit krijgt u met VCSW Zekerheid

Uitbesteden werkzaamheden LKV

Wij zijn specialist op het gebied van de sociale zekerheid. Voor ons is het uitvoeren van het loonkostenvoordeel core business. Werkgevers besparen veel tijd door de uitvoering bij VCSW neer te leggen. Daarnaast kunnen we desgewenst de no-risk administratie bijhouden.

Persoonlijke dashboard

De koppeling met Loket.nl loopt op de achtergrond. Met uw persoonlijke dashboard heeft u 24/7 toegang tot alle resultaten en dossiers. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd inzien wat de verwachte opbrengsten zijn. Daarnaast krijgt u zonder aanvullende kosten een LIV-dashboard.

Hoge respons

Onze processen zijn zo ingericht dat wij volledig in uw huisstijl kunnen communiceren met nieuwe medewerkers. Afhankelijk van uw wensen kunnen we mailen, bellen of een brief versturen. Onze werkwijze zorgt voor een uitstekende respons binnen de juiste termijnen.